×
Ministria e Mbrojtjes, Shtator 2013

Automatiku "Kallashnikov" AK-12 dhe pajisje të tjera të bazuara në të nuk kanë kaluar testet paraprake në Ministrinë e Mbrojtjes dhe nuk janë deklaruar fare për sa i përket testeve shtetërore.

Gjuajtësit japonezë u ngritën sot në ajër pas një alarmi për neutralizimin e një avioni pa pilot, përkatësia shtetërore e të cilit nuk dihet. 

Lëshimet e raketave në Mesdhe ka gjasa të jenë përgatitje për një sulm kundër Sirisë

Në Ministrinë e Mbrojtjes të Rusisë vendosë të përforcojnë veprimet e zbulimit në brigjet e Sirisë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30