×
Banka Qendrore, 2013

Kryetarja e Bankës Qendrore Elvira Nabiullina njoftoi sot se simbol i ri grafik i rublës u bë shkronja ruse "P" (shqip "R") me një vijë horizontale në mes. Simboli u zgjodh me anë të votimit publik.

Banka e Rusisë ka lansuar në faqen e saj të Internetit diskutimin mbi simbolin grafik të rublës.

Rusia hyri në listën "Top-100" të vendeve përkatësisht kushteve të zhvillimit të biznesit. Banka Botërore dhe Korporata Financiare Ndërkombëtare (IFC) kanë publikuar renditjen e rejtingut vjetor të Doing Business, në të cilin vlerësohet klima për mjedisin e biznesit në 189 shtete të botës.

Shërbimi i Bankës së Rusisë për financimin e tregjeve ka përgatitur amendamente në ligjin mbi tregtimin e brendshëm, të cilat do të sigurojnë aksesin ndaj aktivitetit operativ kërkimor.

Rezervat ndërkombëtare të Rusisë në datën 19 korrik të vitit 2013 arritën shifrën 505.7 miliardë dollarë, njofton Banka e Rusisë.

Banka Qendrore e Rusisë në dhjetë vitet e fundit ka blerë 570 ton ar. Kjo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31