×
mjete financiare

Bashkimi Evropian po shqyrton opsionet e mundshme për të ndihmuar Ukrainën, por nuk është i gatshëm për t’i ofruar asaj fonde të konsiderueshme, deklaroi sot nga Kryeministri i Polonisë, Donald Tusk.

Rusia ka akorduar një milion dollarë për Fondacionin polak "Auschwitz-Birkenau". Planifikohet që të ardhurat nga fondet e mbledhura të përdoren për restaurimin dhe mirëmbajtjen e objekteve ekspozuese të muzeut të vendosur në ish-kampin nazist të vdekjes.

Nëpunësit e Departamentit Qendror të Sigurisë Ekonomike të Ministrisë ruse t
2013 mund të bëhet edhe një tjetër vit i mundësive të pashfrytëzuara dhe lojërave të humbura. Mosmarrëveshjet e debatet e specialistëve në lidhje me të ardhmen e ekonomisë botërore dhe diskutimi i kësaj çështjeje prej politikanëve vërtiten rreth një problemi të vetëm: në çfarë të kursehet? Viti 2012 tregoi se autoritetet janë të gatshme të kursejnë mjetet financiare në kurriz të interesave të popullsisë.
Ministria greke e financave paraqiti projektin e shkurtimit të shpenzimeve buxhetore me 11 miliardë e 700 milionë euro. Autoritetet e vendit kanë ndërmend të kursejnë të hollat në këmbim të paketës së tretë të ndihmës financiare nga Banka Qendrore Evropiane.
Republikani Mitt Romney u barazua me rivalin e tij në zgjedhjet e ardhshme presidenciale të nëntorit - Presidentin e SHBA Barack Obama - në mbledhjen e mjeteve financiare për fushatën elektorale.
Vështirësitë ekonomike nuk anashkaluan as Agjentin e famshëm 007. Në filmin
Në duart dhe në llogaritë bankare të fëmijëve të moshës nga 6 deri 13 vjeç ndodhen më shumë se 2.5 milinë euro.
Një nga sistemet më të mëdha ndërkombëtare të pagesave
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31