×
flamuri, 8 nëntor 2012
Islamistët egjiptianë kërkuan të zëvendësojnë shqiponjën në flamurin e vendit me mbishkrimin "Nuk ka Zot tjetër përveç Allahut dhe Muhamedi është Profeti i tij".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30