×
flamuri, 2012
Islamistët egjiptianë kërkuan të zëvendësojnë shqiponjën në flamurin e vendit me mbishkrimin "Nuk ka Zot tjetër përveç Allahut dhe Muhamedi është Profeti i tij".
Sot në Rusi kremtohet Dita e Flamurit Kombëtar. Flamuri tringjyrësh rus ka një histori më shumë se 300-vjeçare.
Flamuri Olimpik natën, në të gdhirë të së martës, u soll në Rio de Janeiro, ku do të mbahet Olimpiada Verore e vitit 2016.
Në Fshatin Olimpik të Londra-2012 u ngrit në mënyrë solemne flamuri i Rusisë. Në këtë ceremoni festive mori pjesë i gjithë ekipi olimpik rus - trajnerët dhe sportistët, Presidenti i Komitetit Olimpik të Rusisë Aleksandër Zhukov, Kryetari i delegacionit sportiv rus Pavel Kollobkov dhe Ambasadori rus në Britaninë e Madhe Aleksandër Jakovenko.
Ekipi i futbollit i femrave nga Koreja e Veriut braktisi fushën disa minuta para fillimit të ndeshjes në kuadër të Lojrave Olimpike në Londër për shkak të faktit se organizatorët ngatërruan flamurin e vendit.
Në prag të zhvillimit të fazës finale të Kampionatit Evropian të Futbollit 2012 në Holandë doli një poster, i cili u bë një hit i vërtetë në Internet.
Në faqet e tyre zyrtare në Internet dy kompani ajrore japoneze Japan Airlines dhe All Nippon Airways
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31