×
natyra e egër, Shtator 2012
Këlyshi i një pande gjigande, që lindi vetëm një javë më parë në kopshtin zoologjik kombëtar të SHBA në Uashington, u gjet i ngordhur.
Orangotangoja i porsalindur u bë banori më popullor i kopshtit zoologjik të Moskës. Ditë për ditë këtu vijnë mijëra të rritur dhe fëmijë për të parë vogëlushin orangotango. I vogli lindi dy javë më parë, por nëna vetëm ditët e fundit filloi të dalë me të në kafaz.
Para samitit të Bashkëpunimit Ekonomik Euroaziatik (Asia-Pacific Economic Cooperation, APEC) në Vladivostok, Presidenti i Rusisë Vladimir Putin mori pjesë në një projekt për të shpëtuar shpendin Krillë (Siberian White Crane) në Jamal, duke u ngritur në ajër me deltaplan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30