×
Moody's, 2012
Agjencia ndërkombëtare e vlerësimeve “Moody’s” ditën e martë reduktoi rejtingun e obligacioneve shtetërore franceze me një pikë - nga AAA në AA1. Ndërkohë prognoza është negative.
Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Moody’s ndryshoi të mërkurën parashikimin e rejtingut të Fondit Evropian antikrizë (European Financial Stability Facility, EFSF) nga "i qëndrueshëm" në "negativ".
Agjencia e ndërkombëtare e vlerësimit (rating) Moody’s ka ulur rejtingun e kreditit sovran të Gjermanisë, Hollandës dhe Luksemburgut dhe ka rishikuar parashikimin për ekonomitë e tyre nga i qëndrueshëm në negativ.
Agjencia ndërkombëtare Moody’s ka ulur vlerësimin sovran me kreditë të Spanjës menjeherë me tre shkallë, nga A3 në Baa3.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31