×
haker, Tetor 2013

Një banor i Britanisë së Madhe, 28-vjeçari Lauri Love, është akuzuar për thyerjen e sistemeve kompjuterike të Ushtrisë amerikane, NASA-s dhe disa agjencive të tjera amerikane, njoftoi një përfaqësues i Agjencisë Kombëtare britanike të Antikrimit (NCA).

Nxënësi 12-vjeçar nga Montreali pranoi përfshirjen në thyerjen e faqeve të Internetit të Qeverisë, bazuar në udhëzimet e lëvizjes "Anonymous", shkruan gazeta "The Toronto Su".

Persona të panjohur thyen llogarinë në Twitter të Televizionit Qendror të Kinës dhe postuan në të njoftime që nuk përputhen me realitetin, deklaroi përfaqësuesi i kanalit televiziv.

Grupi i hakerave "Anonymous" premton t’u dalë në mbrojtje vajzave që u përdhunuan në qytetin e Maryville, shteti i Misurit, në qoftë se autoritetet do të vazhdojnë të mos ndërmarrin masa.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
30
31