×
haker, Mars 2013
Autoritetet e Koresë së Jugut vendosën të rrisin numrin e profesionistëve, t
Autoritetet e Koresë së Jugut deklarojnë se sulmi masiv i hakerëve, i cili ditën e mërkurë paralizoi sistemet kompjuterike të bankave të mëdha dhe të kanaleve televizive të vendit, erdhi nga Kina.
Disa hakerë të panjohur thyen sistemin e sigurisë të faqes së Internetit të
Shërbimi sekret i SHBA-së u përfshi në hetimin e rrethanave të vjedhjes
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
19
20
22
23
24
25
26
28
30
31