×
haker, Shtator 2012
Hakerët meksikanë në Ditën e Pavarësisë të vendit zaptuan faqet e Internetit të qeverisë, faqet e partive politike dhe ato të mediave shtetërore.
Websites të kanalit televiziv ndërarab Al-Jazeera u thyen nga një grup hakerash, që pretendohet se mbështet Presidentin sirian Bashar Al-Assad. Grupi që e quan veten "el-Rashidun" (arab: "Besimtarët") hyri në versionin arabisht dhe anglisht të faqes dhe la në to disa mesazhe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30