×
haker, Mars 2012
Shefi i Departamentit të Sigurisë Kompjuterike të Byrosë Federale të Hetimeve (FBI) Sawn Henry
Site i Kanalit televiziv rus NTV iu nënshtrua të premten një sulmi nga ana e
Hakerët italianë nga grupi “Anonymous” bllokuan site zyrtar të Vatikanit. Si shkas p
Armagedoni në Internet dhe jo vetëm në të mund të ndodhë jo më 31 mars, siç premtojnë “Anonymous”, por në çdo moment.
Pjesëmarrësit e grupin ndërkombëtar të hakerëve “Anonymous
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
7
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31