×
haker, Janar 2012
Grupi i hakerëve "Anonymous" ka ndërmend të sulmojë Rrjetin Shoqëror “Facebook” në Internet në vazhdim të online-protestës së vet kundër projektligjeve SOPA (Stop Online Piracy Act) dhe PIPA (Protect IP Act), që po shqyrtohen aktualisht në SHBA.
Hakerët nga Izraeli të martën bllokuan faqet e bursave të Arabisë Saudite dhe Emirateve të Bashkuara Arabe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31