×
nëndetëse, 21 maj 2013
Në Detin e Bardhë po përgatiten provat në uzinë të raketës më të re balistike "Skif" (russ.
Rusia do të nxjerrë nga përbërja e Flotës dhe do të utilizojë dy nga tre kryqëzorët nënujorë më të mëdhenj raketorë të destinacionit strategjik të klasës "Akulla" (russ.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
14
15
16
17
18
19
22
24
25
26
27
28
29
30
31