×
nëndetëse, Maj 2013
Forcat Ushtarake Detare të Shteteve të Bashkuara të Amerikës nisën drejt pjes
Në Detin e Bardhë po përgatiten provat në uzinë të raketës më të re balistike "Skif" (russ.
Rusia do të nxjerrë nga përbërja e Flotës dhe do të utilizojë dy nga tre kryqëzorët nënujorë më të mëdhenj raketorë të destinacionit strategjik të klasës "Akulla" (russ.
Ushtarakët e Japonisë arritën të përcaktojnë përkatësinë shtetërore të nëndetëses së zbuluar në prag në afërsi të ujërave territoriale të Japonisë, njoftoi Ministri i Mbrojtjes i vendit, Itsunori Onodera.
Ditën e dielë forcat japoneze të vetëmbrojtjes gjetën një n
Koncerni rus "Aurora" furnizon me pajisje anijet e reja të Forcave Ushtarake Detare indiane, të cilat po ndërtohen në kantieret e kompanisë Mazagon Dock Limited në Mumbai, njoftoi Drejtori i Përgjithshëm i kompanisë Konstantin Shillov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
14
15
16
17
18
19
22
24
25
26
27
28
29
30
31