×
nëndetëse, Janar 2012
Nëndetësja bërthamore “Nerpa”, e cila u ndërtua në kantierin detar të rajonit Amursk dhe do ti jepet me lizing për 10 vjet Forcave Ushtarake Detare të Indisë, do të largohet nga bregdeti rus më 10 shkurt.
Në qytetin Bolshoi Kamen në Lindjen e Largët të Rusisë u zhvillua dor
Forcat strategjike bërthamore të Rusisë aty nga viti 2018 do të marrin 8 n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
25
26
27
28
29
31