×
qira

Autoritetet e Holandës po diskutojnë projekt-ligjin, i cili do t’i detyrojë të dënuarit me burg të paguajnë qira për qelitë e tyre të burgimit.

Ministria për ruajtjen e vlerave kulturore të Egjiptit refuzoi propozimin e Ministrisë së Financave
Egjipti, qira, piramida, monumente kulture
Rusia në vitin 2013 do të lëshojë nga kozmodromi “Bajkonur” vetëm 12 raketëmbajtëse "Proton-M" në vend të 17 të planifikuarave për shkak të kufizimeve të vendosuara nga Kazakistani në lidhje me problemet ekologjike.
Autoritetet greke kanë gjetur një mënyrë të re për të rritur fondet shtesë në buxhet: tani të gjithë do të jenë në gjendje të marrin me qira një makinë policie dhe madje edhe vetë ruajtësit e rendit publik.
Stacioni i ri radar në Armavir (Kaukaz i Veriut) do të jetë në gjendje p
Ukraina ka ndërmend të vendosë taksa të reja mbi bazën e Forcave
Presidenti i Osetisë së Jugut Eduard Kokoiti shpreson për forcimin e bashkëpunimit me biznesmenët rusë dhe është i gatshëm tu japë atyre tokë me qira për 99 vjet. Për këtë ai njoftoi sot.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31