×
Standard & Poor's, 2013

Agjencia ndërkombëtare e normimit Standard & Poor’s uli klasifikimin më të lartë kreditor "AAA" të BE-së deri në "AA +" me një parashikim të qëndrueshëm, thuhet në njoftimin e Agjencisë.

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor's (S&P) afirmoi renditjen afatgjatë sovrane të Federatës Ruse në valutë të huaj "BBB", si dhe vlerësimin analogjik të valutës kombëtare në "BBB +" me një parashikim të qëndrueshëm, njoftohet në komunikatën për shtyp të Agjencisë.

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimeve Standard & Poor’s uli vlerësimin afatgjatë të Francës në fushën e kreditimit nga "AA +" në "AA", parashikimi është i qëndrueshëm.

Standard & Poor’s të premten uli vlerësimin afatgjatë sovran të Ukrainës në renditjen e valutës së huaj dhe kombëtare nga "B" në "B-", duke konfirmuar vlerësimin afatshkurtër "B" dhe parashikimin negativ mbi të, thuhet në komunikatën për shtyp të agjencisë së vlerësimeve.

Agjencia “Standard & Poor” uli parashikimin e vet në lidhje me rejtingun e Kroacisë nga i qëndrueshëm deri në negativ, thuhet në një njoftim të Agjencisë.

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimeve “Standard & Poor’s” konfirmoi rejtingun afatgjatë të kreditimit të Gjermanisë në nivelin më të lartë - "AAA" me një prognozë të qëndrueshme.

S & P rriti vlerësimin e kreditit të Qipros nga negativ në të qëndrueshëm. Vetë rejtingu mbeti i pandryshuar - në nivelin CCC.
Agjencia ndërkombëtare e renditjeve Standard & Poor’s njoftoi se kundër saj
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31