×
Deti i Zi, 18 shtator 2013

Shi i dendur dhe një stuhi priten në ditët e ardhshme në Soçi, përveç kësaj, mbi sipërfaqen e detit janë formuar tornado.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30