×
Hong Kong, 2012
Kreu i administratës së Hong Kong Liang Chzhenin njoftoi sot se ai nuk do të shkojë në samitin e Bashkëpunimit Ekonomik Euroaziatik (Asia-Pacific Economic Cooperation, APEC).
Gati njëqind njerëz u plagosën dhe morrën trauma të ndryshme
Gjykata e Hong Kongut ka nxjerrë në shitje anijen e ndaluar bullgare me motor “Sahalin”. Ajina u arrestua më 22 janar për shkak të borxheve.
Sipas vlerësimit të hartuar nga Organizata joqeveritare amerikane “Heritage Foundation”, në treshen e vendeve të botës me sistem më të lirë ekonomik hynë Hong Kongu, Singapori dhe Australia.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31