×
paqeruajtësit, Qershor 2013
"Ne mirëpresim ardhjen e paqeruajtësve rusë në Lartësitë e Golanit
Presidenti rus Vladimir Putin dhe Kryeministri izraelit Benjamin Netanjahu diskutuan në një bisedë telefonike propozimin e Moskës për dërgimin e paqeruajtësve rusë në linjën e armëpushimit mes Izraelit dhe Sirisë në Lartësitë e Golanit.
Rusia është e gatshme të zëvendësojë paqeruajtësit e Austris
Autoritetet austriake vendosën të tërheqin kontigjentin e tyre të paqeruajtësve n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30