×
paqeruajtësit, Prill 2013
Disa paqeruajtës të OKB-së dhe disa persona civilë u vranë gjatë një shkëmbimi zjarri me armë në Sudanin e Jugut. Incidenti ndodhi në shtetin lindor të Jonglei, ku ende vazhdon konflikti etnik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30