×
Sociologjia, 2011
Kriza në zonën e euros, trazirat politike në Lindjen e Mesme dhe në Afrik
Qendra mbarëruse për Hulumtime të Opinionit Publik (VCIOM) në sondazhin e vet social tradicional në vigjilje të Vitit të Ri, të zhvilluar më 17-18 dhjetor, anketoi 1.600 banorë në 46 rajone, qarqe dhe republikave të Federatës Ruse.
Rusët përcaktuan ngjarjet më të rëndësishme, sipas mendimit të tyre, të vitit në përfundim.
E premtja e 11 nëntorit të vitit 2011 është ditë e gjashtë 1-ave. Admiruesit e frymëzuar të numerologjisë besojnë se kjo datë mund të sjellë fat, pasuri dhe sukses.
Qendra mbarëruse e Studimit të Opinionit Publik (rus. ВЦИОМ) bëri publike rezultatet e anketimit
Qytetarët rusë mbajnë një qëndrim shumë më të mirë ndaj vendeve të huaja të largëta, ndërsa ndaj fqinjëve të afërt - Gjeorgjisë, Lituanisë dhe Letonisë -   provojnë njëfarë ndjenje skepticizmi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31