×
MAKS, 12 gusht 2011
Specialistët dhe vizitorët e Sallonit Ndërkombëtar të Aviacionit “MAKS-2011
Organizatorët e Sallonit të X Ndërkombëtar të Aviacionit, i cili do
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
6
7
13
14
20
21
23
24
26
27
28
29
30
31