×
MAKS, 8 gusht 2011
Salloni Ndërkombëtar i Aviacionit “MAKS-2011”, i cili do të hapet nga 16-21 gusht në qytetit periferik të Moskës - Zhukovsk, dallohet për programin e vet jashtëzakonisht të pasur të fluturimeve.
Salloni Ndërkombëtar i Aviacionit “MAKS-2011” mund ti sjellë Qendrës ruse të inovacioneve “Skolkovo” kontrata dhe marrëveshje të reja.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
6
7
13
14
20
21
23
24
26
27
28
29
30
31