×
UFO, 2012
Gjuajtësit e Forcave të Armatosura Ajrore të Izraelit u ngritën në ajër pas një alarmi të dhënë lidhur me shfaqjen e një objekti fluturues të paidentifikuar (UFO) në pjesën qendrore të vendit.
Objekti misterioz i rrumbullakët, i zbuluar verën e kaluar në fund të Detit
Mars rover “Curiosity” jo vetëm që arriti të lëvizë me sukses nëpër sipërfaqen e Marsit, por dhe të bëjë disa fotografi, të cilat shkaktuan një stuhi polemikash pseudo-shkencore në mediat perëndimore.
Itinerari i ri turistik me tematikë ufologjike (UFO) nëpër rajonin e Leningradit është i destinuar për të fituar popullaritet të madh. Ai sugjeron, së pari, vizitimin e vendit të rënies së diskut fluturues (UFO), dhe së dyti, njohjen me kulturën unikale të Vepsianëve lokalë - popullsisë së vogël në numër të familjes Finno-Ugric.
Qindra izraelitë kanë telefonuar në polici duke konfirmuar se të enjten në mbrëmje kanë parë një disk fluturues (UFO) në veri të kufirit me Libanin.
Grupi operativ erdhi menjëherë në kërkim të objektit të panjohur kozmik, i cili ra në mbrëmjen e 12 prillit në rajonin Irkutsk.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31