×
UFO

Alarmi në tokë dhe në ajër u shpall në aeroportin e qytetit gjerman Bremen për shkak të UFO-s (diskut fluturues).

Gjatë kohës së fluturimit mbi Britaninë e Madhe aeroplani "A320 Airbus" gati sa nuk u përplas me një UFO (disk fluturues), deklaroi piloti i avionit.

Forcat Ushtarake Ajrore të Perusë rifilluan punën e Departamentit për studimin e dukurive anormale qiellore (DIFAA), i cili do të merret me studimin e UFO-ve.

Komplekset tokësore të kontrollit të aparateve kozmike të Ministrisë ruse të Mbrojtjes nuk janë ende gati, për të kontrolluar objektet e paidentifikuara fluturuese, njoftoi Asistenti i shefit të Qendrës kryesore të testeve kozmike që mban emrin e Titovit, Sergei Berezhnoj.

Astronauti i NASA-s, Chris Cassidy, vuri re pranë Stacionit Kozmik Ndërkombëtar (SKN) "një objekt të paidentifikuar fluturues" (disk fluturues, UFO).

Arkivi kombëtar i Mbretërisë së Bashkuar ka deklasifikuar dhe bërë publike më shumë se 25 dosje me dokumente, në të cilat bëhet fjalë për objekte fluturuese të paidentifikuara.
Gjuajtësit e Forcave të Armatosura Ajrore të Izraelit u ngritën në ajër pas një alarmi të dhënë lidhur me shfaqjen e një objekti fluturues të paidentifikuar (UFO) në pjesën qendrore të vendit.
Objekti misterioz i rrumbullakët, i zbuluar verën e kaluar në fund të Detit
Mars rover “Curiosity” jo vetëm që arriti të lëvizë me sukses nëpër sipërfaqen e Marsit, por dhe të bëjë disa fotografi, të cilat shkaktuan një stuhi polemikash pseudo-shkencore në mediat perëndimore.
Itinerari i ri turistik me tematikë ufologjike (UFO) nëpër rajonin e Leningradit është i destinuar për të fituar popullaritet të madh. Ai sugjeron, së pari, vizitimin e vendit të rënies së diskut fluturues (UFO), dhe së dyti, njohjen me kulturën unikale të Vepsianëve lokalë - popullsisë së vogël në numër të familjes Finno-Ugric.
Qindra izraelitë kanë telefonuar në polici duke konfirmuar se të enjten në mbrëmje kanë parë një disk fluturues (UFO) në veri të kufirit me Libanin.
Grupi operativ erdhi menjëherë në kërkim të objektit të panjohur kozmik, i cili ra në mbrëmjen e 12 prillit në rajonin Irkutsk.
Monumenti i parë i UFO-s në Rusi u përurua në rajonin e Permit (Ural).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31