×
vrasje, 23 janar 2013
Si rezultat i sulmit të armatosur në një treg në Damboa të Nigerisë u vranë 18 persona dhe 3 të tjerë u plagosën rëndë, sipas informacioneve të autoriteteve lokale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
5
6
9
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
29
31