×
Dita e Fitores, 30 mars 2010
  30 mars. Bashkimi i Republikave Socialiste Sovjetike (BRSS): Trupat e Frontit të 2-të Bjellorus sot morrën me sulm qytetin dhe kështjellën e Danzigut.
500 veteranë nga vendet e huaja të afërta dhe të largëta do të marrin pjesë në aktivitetet festive të 65 vjetorit të Fitores së Madhe në Shën Peterburg.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
18
19
20
21
27
28