×
temperatura, Janar 2013
Në Sydney termometri shënoi temperaturën 45,8°C në gjysmën e dytë të ditës së premte, gjë që është një rekord absolut për këtë qytet.
Meteorologët regjistruan një temperaturë anomale rekord në Arktik - për herë t
Ngricat e mëdha kanë shtrirë pushtetin e vet në tërë Lindjen e Largët Ruse.
Zyra Meteorologjike e Britanisë së Madhe supozon se klima në katër vitet e ardhshme
Sipas të dhënave të Shërbimit Meteorologjik, fronti i ngricave të forta p
Në jug të Australisë u vendos një moti jashtëzakonisht i nxehtë dhe
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
5
6
7
9
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31