×
temperatura, 2012
Fizikantët kanadezë gjatë një eksperimentit arritën të ngrohin një substancë deri në 4 trilion gradë Celsius. Kjo temepraturë është 250.000 herë më e madhe se temperatura në qendër të Diellit.
Në Jakuti (Yakuti) dhe në Lindjen e Largët të Rusisë sot në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31