×
Rosneft, Qershor 2013
Kompania ruse "Rosneft" dhe kompania tregtare holandeze “Trafigura Beheer BV”, në kuadër të
Kompania më e madhe ruse e naftës "Rosneft" dhe kompania italiane e rafinerisë së
Kompania "Rosneft" ka përgatitur një kontratë me vlerë prej 60 miliardë $ me Kin
Kompania ruse "Rosneft" dhe ajo amerikane ExxonMobil do të ndërtojnë një Qendër Arktike për projektet shkencore të eksplorimit të shelfit në Rusi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
27
28
29
30