×
Google, Tetor 2012
Kompania Google njoftoi për laptopin e ri me sistemin e vet operativ “Chrome OS”. Pajisja u prodhua nga Samsung, thuhet në blogun zyrtar të Google.
BE-ja i kërkoi kompanisë Google të ndryshojë mënyrën e mbledhjes
Google do të zgjidhë problemin e mungesës së përmbajtjes profesionale në videohosting-un YouTube, duke krijuar më shumë se 60 kanale me përmbajtje ekskluzive. Tematika e kanaleve të reja përfshin sportin, muzikën, programet argëtuese, lajme dhe të tjera.
Autoritetet iraniane rihapën aksesin në shërbimin kërkimor dhe postar të Internetit të korporatës amerikane Google. Vendimi u morr një javë pas ndalimit të këtyre serverave në territorin e vendit, njoftojnë mediat lokale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31