×
zyrtarët, 2012
Në Ministrinë e Mbrojtjes ruse u ndërruan dy zëvendësministra, dëshmojnë dekretet e postuara në faqen e Internetit të Kremlinit. Nga detyra e Zëvendësministrit të Mbrojtjes u liruan Elena Kozllova dhe Dimitri Çushkin.
Qeveria italiane shkarkoi nga detyra gjithë administratën e qytetit jugor Reggio di Calabria, për të parandaluar transferimin e kontrollit mbi qytetin në duart e mafias.
Ish-Zëvendësministri i Punëve të Brendshme të Greqisë dhe ish-deputeti i Partisë Social-Demokratike PASOK Leonidas Tsanis u gjet i vdekur në shtëpinë e tij. Politikani pretendohet se ka kryer vetëvrasje.
Shefi i Agjencisë Anti-Korrupsion të Kosovës Nazmi Mustafa u arrestua me dyshimin për zhvatje ryshfeti. Urdhërin për arrestimin e tij e lëshoi Zyra e Prokurorisë të Misionit të BE-së për sundim të ligjit.
Në Runet iu shpall luftë marrëzive, budallallëqeve. Filloi të funksionojë faqja (site) “Rusia pa absurditete” (ose “Rusia pa gjëra të pakuptimta, budallallëqe”) - platforma për ankesa në lidhje me ligjet absurde.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31