×
kukulla, 25 korrik 2011
Në Kaliforni (SHBA) në moshën 95-vjeçare ndërroi jetë Handler Elliott - krijuesi i kukullës Barbie dhe bashkë-themeluesi i Kompanisë Mattel, e njohur në mbarë botën me lodrat e saj.
kukulla, Kalifornia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31