×
islamistë radikalë, 30 prill 2013
Policia italiane ka lëshuar urdhëra për arrestimin e 6 islamistëve. Supozohet se ata janë anëtarë të një celule terroriste që ka përgatitur sulme terroriste në Itali dhe Shtetet e Bashkuara.
6 ekstremistë islamistë pranuan në një gjykatë britanike se patën planifikuar t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29