×
islamistë radikalë, Nëntor 2012
Bisedimet mbi armëpushimin në Rripin e Gazës po vazhdojnë me ndërmjetësimin egjiptian, por "Hamas-i" nuk ka ndërmend të bëjë lëshime. Kjo u deklarua sot nga Kreu i byrosë politike të islamistëve Khaled Mashal.
Protestat shpërthyen në kryeqytetin kenian Nairobi të hënën një dit
Predikuesi radikal islamik Abu Qatada u lirua me kusht. Kohë më parë Komisioni Special pë
Njëri nga liderët e salafitëve egjiptianë Sheiku Murgan Salem al-Gohary bë
Islamistët egjiptianë kërkuan të zëvendësojnë shqiponjën në flamurin e vendit me mbishkrimin "Nuk ka Zot tjetër përveç Allahut dhe Muhamedi është Profeti i tij".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30