×
islamistë radikalë, 17 tetor 2012
Trupat e dy policëve indonezianë me grykë të prerë dhe shenja torturash u
Të paktën 10 policë u plagosën rëndë nga shpërthimi i një predhë në një shtëpi në bregdetin e Kenias afër me Mombasa.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
5
6
7
8
11
12
13
14
18
20
21
24
25
26
27
28
29
30
31