×
islamistë radikalë, Maj 2012
Në Mali separatistët tuaregë nga "Lëvizja Popullore për Çlirimin e Azawad" dhe anëtarë e grupimit islamik "Ansar Dine" nuk mundën të arrinin në marrëveshje për krijimin e Shtetit të pavaruar islamik Azawad.
Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut në Strasburg refuzoi t’i ndalojë qeveris
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31