×
raketë balistike, 23 prill 2013
NATO kërkon që Pheniani të heqë dorë nga arma bërthamore, zhvillimi i programit raketor si dhe të përmbahet nga provokimet e mëtejshme.
Testet shtetërore të fluturimit të raketës balistike "Bulava" (russ. "Булава") me bazë detare përfunduan. Komisioni Shtetëror nënshkroi të gjitha dokumentet e nevojshme dhe përfundoi punën e tij.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
6
7
8
13
14
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28