×
raketë balistike, Janar 2013
Specialistët e Qendrës Shtetërore të Raketave, e cila mban emrin e akademikut
India zhvilloi një test të suksesshëm të qitjes me raketën balistike K-15 Sagarika të nëndetëseve.
Një ditë më parë forcat e armatosura siriane për të disatën herë përdorën raketën balistike me rreze të shkurtër veprimi.
Rusia dhe Kina kanë ndërmend të modernizojnë forcat e tyre strategjike. Megjithatë ato kanë zgjedhur qasje të ndryshme përkatësisht zëvendësimit të raketave të tyre kryesore të rënda.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
30
31