×
raketë balistike, 12 tetor 2012
Rusia dhe India po fillojnë zhvillimin e testimeve të fluturimit të raketës më
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31