×
raketë balistike, Tetor 2012
Prototipi i raketës së re balistike ndërkontinentale u testua me sukses në poligonin "Kapustin Yar" në rajonin e Astrahanit në jug të Rusisë. Informacionin përkatës e shpërndau një përfaqësues i Ministrisë së Mbrojtjes.
Forcat raketore ruse të destinacionit strategjik zhvilluan me sukses lëshimin mësimoro-luftarak të raketës balistike ndërkontinentale "Topol" nga kozmodromi "Plesetsk" (rajoni Arkhangelsk).
Ministria e Mbrojtjes e Rusisë miratoi projektin paraprak të raketës së re balistike t
Rusia dhe India po fillojnë zhvillimin e testimeve të fluturimit të raketës më
Koreja e Veriut zotëron raketa balistike ndërkontinentale të afta për të arritur territorin e Shteteve të Bashkuara.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31