×
raketë balistike, Qershor 2012
Ushtarakët amerikanë, të cilët janë dislokuar në territorin e Koresë së Jugut, kanë kërkuar raketa dhe helikopterë shtesë, deklaroi të martën Komandanti i kontingjentit ushtarak gjenerali James Thurman.
Forcat raketore ruse të destinacionit strategjik realizuan me sukses provën e raketës balistike ndërkontinentale “Topol” (ICBM RS-12M "Topol"). Nga poligoni “Kapustin-Jar” në rajonin e Astrahanit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30