×
raketë balistike, 8 shkurt 2012
Rusia dhe SHBA do të shkëmbejnë informacionin telemetrik në lidhje me lëshimet e raketave balistike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29