×
raketë balistike, Shkurt 2012
Në vigjilje të Ditës së Mbrojtësit të Atdheut (23 shkurt) Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev bëri një vizitë pune në Divizionin raketor të Tamanit (mbajtës i Urdhërit ushtarak “Flamuri i Kuq”) në rajonin Saratov.
Kandidati për President i Rusisë, Vladimir Putin, publikoi një artikull mbi problemet e sigurisë
India planifikon në të ardhmen e afërt realizimin e provës së raket
Rusia dhe SHBA do të shkëmbejnë informacionin telemetrik në lidhje me lëshimet e raketave balistike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29