×
AvtoVAZ, 2011
Prodhuesja më e madhe e automobilave të lehtë në Rusi uzina “AvtoVAZ” t
automobilat, AvtoVAZ, Lada Granta
Koncerni më i madh rus i automobilave “AvtoVAZ” nisi sot prodhimin e automobilit të ri të lehtë “Lada Granta”, të projektuar mbi bazë të modelit “Lada Kalina”. Kostoja e kësaj “risie” do të jetë rreth 7.300 $ në kompletim standart.
Gjigandi rus i prodhimit të automobilave “AvtoVAZ”, i cili ia ka hyrë punës
Një nga prodhuesit më të mëdhenj të automobilave në Rusi “AvtoVaz
Ish dizajneri i Mercedes-Benz dhe Volvo Steve Mattin po kalon me punë tek AvtoVAZ. Që nga 1 tetori ai do të bëhet dizajneri kryesor i prodhuesit më të madh rus të automobilave të lehtë (për pasagjerë) AvtoVAZ.
Kryedizajner i koncernit “AvtoVAZ”, prodhuesit kryesor të automobilave në Rusi, do të bëhet Steve Mattin, në të kaluarën Drejtor Dizajni i Volvo Car Corporation. Anglezi Steve Mattin ka punuar 17 vjet në Mercedes-Benz.
Uzina ruse e prodhimit të automobilave “AvtoVAZ” («АвтоВАЗ») kremton 45-vjetorine vet. Ditëlindje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31