×
qytet, 21 nëntor 2012
Kryeqyteti i Uralit Ekaterinburg pretendon për organizimin e ekspozitës universale mbarëbotërore Expo në vitin 2020. Në mbledhjen e 22 nëntorit të Asamblesë së Përgjithshme të Byrosë Ndërkombëtare të Ekspozitave në Paris do të bëhet edhe një prezantim tjetër i ofertës ruse. Fushata e aplikimit zgjat dy vjet dhe përbëhet nga disa etapa. Dy prezantime tashmë janë bërë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
24
25
26
27
29
30