×
qytet, Nëntor 2012
Këshillat bashkiakë të qyteteve të Milanos dhe Venecias refuzojnë binjakëzimin me Shën Petersburgun për shkak të ligjit në fuqi në qytet, i cili ndalon propagandimin e homoseksualitetit, i cili sipas zyrtarëve italianë shkel të drejtat e pakicave seksuale.
Zëvendëskryeministri rus Arkadi Dvorkoviç, i cili paraqiti kandidaturën e Ekaterinburgut në Paris për Expo 2020, në një intervistë ekskluzive me Radiokompaninë "Zëri i Rusisë" tregoi se me çfarë janë atraktive qytete ruse për tërheqjen e investimeve dhe përse pikërisht Ekaterinburgu duhet të bëhet zot shtëpie i Expo 2020.
Kryeqyteti i Uralit Ekaterinburg pretendon për organizimin e ekspozitës universale mbarëbotërore Expo në vitin 2020. Në mbledhjen e 22 nëntorit të Asamblesë së Përgjithshme të Byrosë Ndërkombëtare të Ekspozitave në Paris do të bëhet edhe një prezantim tjetër i ofertës ruse. Fushata e aplikimit zgjat dy vjet dhe përbëhet nga disa etapa. Dy prezantime tashmë janë bërë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
24
25
26
27
29
30