×
trazira, 18 shkurt 2014

Presidenti i Ukrainës Viktor Janukoviç të mërkurën, më 19 shkurt, do të takohet me udhëheqësit e opozitës.

Para fillimit të seancës plenare të Verhovna Rada të Ukrainës, të martën, deputetët e fraksioneve të opozitës bllokuan tribunën dhe presidiumin e parlamentit.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2014
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2014
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
13
14
15
16
17
23
24
25
26
28