×
trazira, Shtator 2012
Me forca të reja shpërthyen përsëri ditën e enjte përleshje pranë Ambasadës së SHBA në Kajro.
Të paktën 14 persona u plagosën në Venezuelë: në qytetin Puerto Cabello pati përleshjet midis kundërshtarëve dhe përkrahësve të Presidentit të vendit Hugo Chavez.
Në Kenia si rezultat i përleshjeve të fermerëve dhe blegtorëve u vranë 38 persona, njofton Kryqi i Kuq. Midis të vdekurve ka fëmijë dhe një polic.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30